FPD STEUN ONS
 
Printervriendelijke versie

Aanvraagformulier

Om een Werkbeurs bij het Fonds aan te vragen, moet u een "AANVRAAGFORMULIER" invullen.

Om een aanvraag te kunnen indienen, dient u zich eerst te REGISTREREN.
Na uw registratie, klikt u terug op "Aanvraag" (button tussen "Nieuws" en "Werkbeurzen"), onderaan de linkerkolom staat "Mijn aanvragen". U maakt eerst een "Nieuwe Aanvrager" aan. Dit kunnen dus meerdere personen zijn. Daarna activeert u "Nieuwe Aanvraag". Alle velden met een rode asterisk zijn verplicht in te vullen. Een tip: maak een kladversie en copy-paste alle velden nadien.  

Aanvraag Fonds Pascal Decroos from pascaldecroos

Indien u reeds geregistreerd bent, kunt u zich altijd opnieuw AANMELDEN en kunt u hier een overzicht raadplegen van UW AANVRAGEN.
Uw aanvragen kunt u aanpassen tot tegen de deadline (status FPDcheck). De status van uw aanvraag wordt vanuit het Fonds aangepast. Enkele dagen na de deadline ontvangt u een bevestiging dat alles goed is ingediend. En vanaf dan is die ook zichtbaar voor de juryleden (status Jury).

Hoe weet u of alles goed is ingediend? Als u uitlogt en opnieuw inlogt en u kunt zelf uw aanvraag inkijken, dan is uw aanvraag goed ingegeven.

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht op het telefoonnummer: +32 2 726 97 88 of e-mail werkbeurzen@fondspascaldecroos.org

Directie en bestuur van het Fonds en de leden van de Jury verplichten zich tot geheimhouding over de aard en de details van de aanvragen.

Aanvragen kunnen op budgettaire gronden worden afgewezen.

 
""