FPD STEUN ONS
 

Steun het Fonds Pascal Decroos nu!

U bent tegen schendingen van de mensenrechten. Tegen fraude en corruptie. Tegen milieucriminaliteit. En daarom alleen al bent u voor onderzoeksjournalistiek. Want misdaden en wantoestanden kunnen pas verholpen worden als we weten dat ze gebeuren. En de journalistiek speelt daarin een cruciale rol.

Journalisten stellen misstanden aan de kaak, spitten verhalen uit die anders onderbelicht zouden blijven. Het Fonds Pascal Decroos heeft het afgelopen jaar heel wat gedreven onderzoeksjournalisten kunnen helpen zulke verhalen te vertellen via de werkbeurzen die het toekent. (Lees in de nieuwsbrief die u bij deze brief kreeg welke er dit jaar in de Vlaamse media verschenen.) We bleven ook hard werken aan het verspreiden van onderzoeksjournalistieke kennis en competenties via de mediacaf├ęs, de opleiding Internationale Researchjournalistiek en de Europese Dataharvest Conference.

Dankzij uw steun kan het Fonds Pascal Decroos werkbeurzen blijven uitkeren en onderzoeksjournalisten steunen, en dat is nodig. Goede journalistiek blijft immers essentieel, want de eerste stap in het bestrijden van onrecht is het blootleggen ervan. 

--

U kunt het Fonds Pascal Decroos op verschillende manieren financieel steunenKlik hieronder en steun via PayPal.

Tarieven voor particulieren

  • VVJ-donateur en student: 20 euro
  • Gewoon donateur: 40 euro
  • Donateur: 75 euro
  • Eredonateur: vanaf 150 euro

Tarieven voor bedrijven

  • Gewoon donateur: 1250 euro
  • Donateur: 2500 euro
  • Eredonateur: 10000 euro (naamsvermelding op de website)

Door middel van een techniek die men "duo-legaat of vzw-legaat" noemt, kunt u trouwens een deel van uw vermogen aan het Fonds Pascal Decroos (FPD) nalaten en tegelijkertijd uw eigen erfgenaam bevoordelen.